Loader

Büfa-njemačka tvrtka koja se bavi razvojem i proizvodnjom kemikalija osmislila je novi koncept pranja i mokrog čišćenja pod nazivom Büfa Care 4.0 . Novim konceptom obuhvaćen je veliki opseg perivih tekstilija, a interesantan je vlasnicima kemijskih čistionica, hotelima, praonicama, staračkim domovima, vatrogasnim postrojbama…

Proces pranja i sušenja je u potpunosti pojednostavljen, a sortiranje tekstila prema vrsti materijala više nije potrebno. Proces pranja i sušenja delikatnih tekstilija traje 60 minuta.

Büfa Care 4.0 je kombinacija optimalnog procesa pranja i sušenja sa posebno dizajniranim kemijskim sredstvima. Koncept se temelji na 4 ključna proizvoda: Ozerna Polar– koncentriran tekući deterdžent za obojeno rublje, Lizerna Carat– sredstvo za zaštitu i stabilizaciju vlakna, Lizerna Citro– sredstvo za neutralizaciju i Lizerna Conditioner– visokoaktivno sredstvo za završnu obradu.

Potrošnja kemikalija smanjena je za 30%, a cijeli koncept usmjeren je na potpunu zaštitu tekstilija. Koncept, osim pranja standardnih tekstilija obuhvaća i revolucionaran proces mokrog čišćenja. Bubanj perilice je u mirovanju dok ulazi voda: do izražaja dolazi zaštitno svojstvo Lizerne Carat koje ulazi u bubanj zajedno za vodom. Smanjena potrošnja vode i kemikalija, te visoka završna mehanička aktivnost osigurava kratko vrijeme sušenja.

Kao dodatak cijelom konceptu zasigurno je Ozerna Evolve– potpuno ekološki alkalni deterdžent sa aktivnim sredstvima dobivenim iz 100% obnovljivih sirovina, te Lizerna Synergy– inovativno oksidacijsko sredstvo za bijeljenje uz dodatak sredstva za uklanjanje masnih zaprljanja.

8 specijalno prilagođenih i usklađenih programa pranja i sušenja i 6 + 2 opcijskih proizvoda BÜFA osiguravaju maksimalnu djelotvornost, higijenu i učinkovitost

Related Portfolio