Loader

Proizvodi za komercijalne perilice posuđa

OLDOMAT 20

Tekuće visoko alkalno sredstvo za intenzivno čišćenje s aktivnim klorom, za sve tvrdoće vode; nije pogodno za aluminij.

OLDOMAT OC

Tekuće koncentrirano sredstvo posebno namjenjeno strojevima za pranje stakla; ne sadrži klor.

OLDOMAT OC-PLUS

Tekuće sredstvo za strojno pranje posuđa, bez fosfata i klora, pogodno za aluminij, za sve tvrdoće vode, posebno pogodan za teška škrobna zaprljanja.

OLDOMAT KLAR

Sredstvo za ispiranje; osigurava odlično sušenje i ostavlja sjajno posuđe. Pogodan je i za strojno ispiranje čaša.

Linija

Deterdženti za ručno pranje i univerzalno čišćenje

SPÜLGLANZ “NEU”

Tekući koncentrirani deterdžent za pranje posuđa, bez kiselina ili lužina. Odabrani sastojci tenzida rezultiraju aktivnim nježnim čišćenjem i eliminiraju potrebu za dugim sušenjem nakon pranja.

Linija

Sredstva za uklanjanje kamenca i njegu

PETROSOL PZ

Bistar proizvod s visokim sadržajem aktivne komponente, učinkovit s malim doziranjem. Ne pjeni i ne sadrži kloridnu kiselinu.

OMNIA BRILLANT

Ulje za njegu površina od nehrđajučeg čelika u prehrambenoj industriji. Vraća prvobitan sjaj očišćenim površinama.

Linija

Proizvodi za čišćenje i dezinfekciju

ORBIN S-OC SPEZIAL

Alkalno sredstvo u pjeni, bez klora, za korištenje u pjenomatima ili injektorima; za čišćenje opreme, kontejnera, strojeva, tankova, podova i sl. Vrlo snažna sposobnost razgradnje masnoća, proteina i škroba; nije primjeren za aluminij.

SPEZIAL 38 S

Kiselo sredstvo u pjeni, za korištenje u pjenomatima ili injektorima za uklanjanje kamenca sa zidova opreme.

TOLO AKTIV

Visoko aktivno sredstvo s brzim djelovanjem, razvijen posebno za pranje i čišćenje svih vodootpornih površina u kuhinjama i restoranima. Ovaj proizvod osigurava maksimalnu snagu čišćenja zahvaljujući specijalnim sastojcima za razgradnju masnoće i nečistoća.

TOLO POLAR

Specijalno sredstvo za čišćenje zamrzivača i komora za duboko zamrzavanje. Uklanja masna u uljna zaprljanja; spremno za upotrebu. Uklanjanje hrane i odmrzavanje nije potrebno, a efikasnost čišćenja je postignuta i na temperaturama dubokog zamrzavanja < -18°C. 

Linija

Sredstva za čišćenje opreme

OLDOMAT TBR PULVER

Visoko koncentrirano sredstvo za čišćenje potapanjem, s visokom učinkovitošću. Namijenjeno za pranje porculana i pribora za jelo. Zahvaljujući posebnim komponentama nečistoće od škroba i proteina se brzo i potpuno uklanjaju te se lako ispiru.

TOLO GFB FLÜSSING

Sredstvo za čišćenje pećnica, roštilja i friteza, spremno za korištenje. Sredstvo je podešeno na visoki pH, što osigurava temeljito čišćenje.

TOLO KSR

Sredstvo za čišćenje konvektora i parnih peći (pogodno za pećnice, roštilje i friteze), spremno za korištenje. Preporučuje se koristiti u raspršivaču ili uređaju za izradu pjene.

Kuhinja M

Related Portfolio