Loader

Održavanje čistoće

OMNIA CLEAR

Neutralno sresdtvo za čišćenje brisanjem, koje sadrži vodotopive polimere; čisti i njeguje u jednom koraku (ne dolazi do nakupljanja slojeva).

OMNIA UNICID

Neutralno višenamjensko sredstvo za čišćenje; primjereno i za ručno ispiranje; upečatljivog mirisa.

OMNIA EXQUISIT

Univerzalno sredstvo za čišćenje s alkoholom; pogodno za dubinsko ali nježno čišćenje svih vodootpornih površina i podova.

OMNIA GLASON

Sredstvo za čišćenje stakla, spremno za korištenje. Za lako i učinkovito uklanjanje svih nečistoća, bez zaostajanja tragova.

OMNIA OFFICE-CLEAN

Sredstvo za čišćenje spremno za korištenje; pogodno za urede; uklanja tragove kemijske olovke, tinte te ostatke ljepila.

OMNIA TOP 

Koncentrirano neutralno sredstvo za čišćenje i njegu svih perivih površina. Pogodan za održavanje postojećih filmova na površinama.

OMNIA STEEL 

Sprej za čišćenje i njegu površina od nehrđajućeg čelika. Ne ostavlja tragove. Uklanja masne filmove s površine. Minimalizira otiske prstiju.

Linija

Čišćenje sanitarija

PETROSOL VISCO

Osnovno sredstvo za čišćenje sanitarnih površina, na bazi fosforne kiseline. Koristi se nerazrijeđen i osigurava visoku adheziju u kontaktu s površinom. Osigurava intenzivno i temeljito čišćenje.

PETROSOL CITRO

Nježno sredstvo za čišćenje sanitarija, može se koristiti na emajlu i mramoru, suši se bez mrlja i ostavlja ugodan miris.

PETROSOL FOAM

Srednje kiselo sredstvo u pjeni, na bazi organskih kiselina, za čišćenje svih površina otpornih na djelovanje kiseline. Korištenjem Büfa Smart Foamera (specijalni atomizer) Petrosol Foam se može koristiti vrlo ekonomično na velikim površinama. Kamenac i ostaci sapuna se u potpunosti uklanjaju, bez posebnog trljanja.

PETROSOL FORTE 

Sredstvo za čišćenje sanitarija. Uklanja kamenac, hrđu i ostatke sapuna na svim površinama otpornim na kiseline.

Linija

Osnovno temeljno čišćenje

POWERCLEAN LINO

Srednje alkalno, univerzalno sredstvo za čišćenje. Zahvaljujući umjerenoj pH vrijednosti posebno je pogodan za linoleum.

POWERCLEAN MR

Za uklanjanje najtežih nečistoća (ne premaza), za strojno pranje.

POWERCLEAN QUICK

Za ručno čišćenje svih površina koje se mogu brisati, poput podova, hauba, aluminija, plastike, nehrđajučeg čelika (uklanja ulje, mast, albumin, škrob, nikotin; vrlo učinkovit za najteža zaprljanja).

POWERCLEAN ULTRA 

Visoko koncentrirano alkalno sredstvo za uklanjanje težih zaprljanja na površinama otpornim na alkalije. Koristi se za uklanjanje polimernih filmova, voskova i sapuna. 

Linija

Premazi- Zaštita podova

PROTECT SOLID

Sjajna polimerna disperzija, posebno pogodna za pvc, linoleum, gumene podove, polimerne smole i lakirani parket.

PROTECT PREMIUM

Zaštitna, hidratantna samopolirajuća disperzija za premazivanje tvrdih podnih površina. Zbog formiranja izdržljivog čvrstog filma na površini, ponovno taloženje novih nečistoća je gotovo nemoguće.

Linija

Posebni proizvodi

OMNIA BLEACH

Specijalno alkalno sredstvo za uklanjanje tvrdoglavih zaprljanja s cementa i silikona, s pločica, kabina za tuširanje i sličnih površina.

DEOPOWER AIRCLEAN

Trajno uklanja neugodne mirise i osigurava ugodnu atmosferu sobe uz osvježavajuć miris.

DETAFIX SET

6 specijalnih sredstava za obradu mrlja kapanjem, prije pranja na tepisima. 

CHEWING-GUM SPRAY

Sprej za zaleđivanje žvakaćih guma. Pogodan za sve tekstilne površine, podne tekstilne obloge, i mekane površine. Brzo zamrzava žvakače gume, idealno za zaprljane tepihe i podne obloge.

WATTER REPELLENT SPRAY

Sadrži fluorkarboksilnu smolu; efikasno štiti odjeću, kožu i kamp-opremu od vlage i nečistoća.

LAVENIUM FP

Tekuće visoko koncentrirani šampon za čišćenje pjenom za tepihe i tapecirunga.

Prostor

Related Portfolio