Šivamo maskice!!!

Šivamo maskice!!!

Otvaranjem većine poslovnica, Lemia je krenula sa šivanjem dvoslojnih pamučnih maskica za višekratnu upotrebu.

Nošenje maski za lice svima je potrebno i postala je uobičajena svakodnevica. Osobito je važno nošenje maski na javnim mjestima na kojima se ne može održavati konstantna sigurnosna udaljenost (npr. javni prijevoz, autobusne i tramvajske stanice, trgovine, radno mjesto…) jer higijena ruku i nošenje maski je prvi korak koji svaki čovjek može učiniti da spriječi širenje COVID-19 virusa.

Maske ujedno podižu svijest o fizičkoj udaljenosti i zdravstveno osviještenom ponašanju pojedinca.

Prema preporuci stručnjaka i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u borbi protiv virusa i širenja zaraze, za optimalnu učinkovitost dovoljno je nositi dvoslojnu pamučnu masku, koja ima ulogu tekstilne barijere. Učinkovitost maske ovisi i o pravilnom načinu nošenja iste (mora prianjati na nos i usta), mijenjati je ako je mokra od disanja te ju ne dirati dok se nosi.

Naše maskice su izrađene od 100 % pamučne bijele tkanine ili 100 % pamučne tkanine s uzorkom. Šivamo ih u dva modela – CLASSIC i NJUŠKICA ? (dostupne u veličini M i L). Prije prve upotrebe potrebno je oprati proizvod. Pamučna maska je funkcionalna do maksimalno 4 sata, nakon čega ju je potrebno skinuti i oprati. Nakon toga maska se može opet koristiti. Periva je na 95°.

Za sve upite, informacije i narudžbe o proizvodu kontaktirajte nas na telefon +3851/6530711, +3851/6530713,  mail: lemia@lemia.hr ili putem društvenih mreža.

Uslugu šivanja maskica odrađujemo u svim našim otvorenim poslovnicama!

ČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE I ZDRAVLJE VAŠIH BLIŽNJIH!

Slijedeći postRead more articles