Organizirali smo seminar pod nazivom: “Nove tehnologije čišćenja za budućnost”

Stručni seminar u suradnji s njemačkom tvrtkom BÜFA, talijanskom tvrtkom GRANDIMPIANTI i  talijanskom tvrtkom RENZACCI, Lemia je održala u svojim poslovnim prostorima i pogonu krajem siječnja 2018. godine.

Teme koje smo obradili i prezentirali kroz praktičan i teorijski dio bile su:

  • NOVE TEHNOLOGIJE ČIŠĆENJA – STROJEVI ZA KEMIJSKO ČIŠĆENJE NA ALTERNATIVNA OTAPALA (NEBULA – RENZACCI)
  • VODENO (MOKRO) ČIŠĆENJE SISTEM BÜFA 4.0
  • SENSENE – OTAPALO BUDUĆNOSTI
  • STROJEVI ZA PRANJE I MOKRO ČIŠĆENJE NOVE GENERACIJE – GRANDIMPIANTI
  • OSTALE NOVOSTI IZ BÜFE, GRANDIMPIANTIA i RENZACCIA

Cilj seminara bio je upoznati postojeće i nove klijente sa najnovijim informacijama iz sektora kemijskog čišćenja i vodenog (mokrog) čišćenja, s namjerom da prošire ponudu svojih usluga, povećaju kvalitetu istih i svoje poslovanje prilagode zahtjevima suvremenog tržišta.

Prezentirali smo informacije o alternativnim otapalima, među koje spada i voda kao „zlato“ koje pokreće cijeli svijet pranja, te u kombinaciji sa odgovarajućim tehnologijama, ekološkim osvrtom i najmodernijim strojevima, ostvaruje tezu budućnosti: „čistimo sve, čistimo najbolje“.

Seminar je bio usmjeren na razmjenu znanja i iskustva predavača – vodećih stranih  proizvođača kemikalija – Büfe , strojeva – Grandimpianti i Renzacci te organizatora. Kratkim osvrtom na nove tehnologije u segmentu pranja i kemijskog čišćenja, temeljenih na konkretnim primjerima iz prakse, predavači su upoznali polaznike sa suvremenom tehnologijom budućnosti u teoriji i praksi.

Realizacijom seminara i okupljanjem vrhunskih predavača te sudionika sa područja cijele Hrvatske koji posjeduju praonice rublja i kemijske čistione, Lemia d.o.o. je ovim jednodnevnim događanjem potvrdila svoju poziciju u poslovanju, opremanju kemijskih čistiona i praonica te  prijenosu iskustva.

Cilj nam je i dalje pratiti sve inovacije u industriji čišćenja, pratiti ekološke zahtjeve suvremenog društva te prenijeti navedeno našim klijentima.

Vaša LEMIA

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.