Prekrasna suradnja sa Sherri Hill modnom kućom

Puno ukrasa, šljokica, perlica, kratke, duge, posebno one sa dugim šlepovima poseban su izazov za čišćenje. Modna kuća Sherri Hill već godinama ima visoko mjesto među obožavateljicama ekstravagantnih haljina. Često su toliko profinjene izrade, da ne možete odoljeti da ih nosite na vjenčanju.  Nakon opuštenih zabava i proslava, često imamo haljine pune flekova koje ne znamo kako tretirati.

Zašto Lemia to može?

Prije svega – strojevi i kemikalije.  Oduvijek smo haljine mogli odnijeti u kemijsku čistionicu, strojevi su sastavni dio svake čistionice, po čemu smo onda mi posebni ?

Svijet u svemu ide naprijed, svaka branša razvija svoje potencijale, tako je i talijanska kuća Renzacci napravila  pravu revoluciju među strojevima za posebnu vrstu tkanina.  U stopu ih prati kemijska industrija koja je izbacila kemikalije blage za tkanine, a efikasne za mrlje. Nebula je novi stroj koji vraća mekoću, čuva boju, hrani tkaninu i to je razlog zbog kojeg haljine izlaze iz stroja kao nove. Ekvivalent kvaliteti novih strojeva jednak je kvaliteti strojeva i preparata u kozmetičkoj industriji. Ne želite baš svašta staviti na lice? Zar ne ?

Kako se stvorila suradnja sa ovim velikim brandom?

Jednostavno, na uzorku haljina u samim početcima održavanja haljina u dućanima. Haljine se isprobavaju, klijentice koriste razna kozmetička sredstva (pudere, ruževe, sredstva za samotamnjenje) i sve to je potrebno na neki način održavati. Izrazito su ponosni na razinu usluge. Haljine su htjeli održavati na najbolji mogući način, a mi smo ih pratili na tom putu. Pakiraju se u zasebne mrežaste vrećice, kako ništa ne bi oštetilo sjaj i postojanost ukrasa te šljokica. Posebna umjetnost je zapeglavanje te vraćanje forme, ponekad zahtjevnom obliku haljina.

Ubrzo su i klijentice ovog branda čule za Lemiju i suradnja je otpočela.

Nadamo se da i Vi imate neku zanimljivu haljinu koju se ne usudite sami očisititi?

Cijene se kreću od 100- 300 kn po haljini. Ovisno o materijalu i zahtjevnosti obrade.

Vaša Lemia.

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.