Sudjelovali smo na Adriatic Gastro show – Festival gastronomije i turizma u Splitu 2018.

Specijalizirana djelatnost čišćenja, kao nimalo zanemariv čimbenik u kvalitetnoj turističkoj ponudi.

Tvrtka Lemia d.o.o. sudjelovala je peti puta na najvećem i najkvalitetnijem  međunarodnom Festivalu gastronomije i turizma – ADRIATIC GASTRO SHOW, u Splitu, Spaladium arena, u periodu od 07.02. 2018. do 10.02.2018. godine.

Manifestacija je okupila preko 600 izlagača, iz 17 zemalja svijeta, specijaliziranih za cjelokupan turističko-ugostiteljski segment proizvoda i usluga, a najviše iz područja gastronomije, turizma te iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora.

Kvalitetnu turističku ponudu i kvalitetu usluge čini mnoštvo organizacijskih čimbenika, nevidljivih na prvi pogled, ali jako važnih iskusnim ugostiteljima koji su svjesni želja i očekivanja svakog pojedinog gosta. Često se turisti pohvale u matičnim zemljama, da su hoteli bili uredni, posteljina ispeglana, stolnjaci uredni, a i apartmani su zavodljivo mirisali. U pozadini tog posla stoji tvrtka koja se godinama bavi distribucijom profesionalnih strojeva za pranje, sušenje i glačanje. Lemia posjeduje pogone za kemijska i druga čišćenja te znamo s kojim se zahtjevima tržište mora nositi. Zastupnici smo za tri renomirana talijanska branda s kojima smo se predstavili na sajmu Grandimpianti, Renzacci  te Bieffe.

Brandovi nude višenamjenske programe:

Grandimpianti i.l.e., talijanska firma koja postoji još od 1972 godine, proizvodi najnoviju tehnologiju raznovrsnih i inovativnih strojeva za pranje, sušenje i glačanje rublja te odjeće.

Od 2007 god. svi strojevi za pranje patentirani su sa dinamičkim sustavom vaganja, a 2016. godine na tržište izbacuju strojeve sa  inovativnim „Wavy“ sustavom upravljanja koji daje uvid u sve procesne parametre bitne za vođenje jednog biznisa zahvaljujući Wi-Fi konekciji i „Cloud“ portalu.

Strojevi pronalaze svoje mjesto u bolnicama, samoposlužnim praonicama rublja, restoranima, hotelima te ostalim manjim i većim objektima.

‘Renzacci’ distributeri smo jednog od najvećih proizvođača strojeva za kemijsko čišćenje na svijetu. Kupci mogu birati različite modele kapaciteta punjenja od 6 – 160 kg, koji koriste otapala kao što su perkloretilen, hydrocarbon, silikon i Greenearth.

Svi strojevi se rade po narudžbi tako da kupac može naručiti model koji mu je potreban:

  • Regular
  • Slim line – dizajnirana za kupce koji imaju ograničeni radni prostor
  • Twin version – kombinaciju dvaju strojeva, sa različitim kapacitetima i neovisnim režimima rada

Svaki model koristi širok raspon inovacija s ciljem smanjenja onečišćenja okoliša i povećanom uštedom potrošnje energije i vode.

Bieffe srl je talijanska firma osnovana 1988. godine svojim konstantnim rastom i ulaganjem u proizvodnju orijentirala se na proizvodnju poluprofesionalnih uređaja za glačanje s grijanom radnom podlogom, aspiracijom, glačalom i kotlićem različitih kapaciteta.

Bez obzira da li imate restoran, apartmane, hotel ili samo želite biti produžena ruka ugostiteljskim objektima, javite nam se s povjerenjem. Osiguravamo potpunu podršku za opremanje prostora za pranje i glačanje svih vrsta tkanina, uz pripadajuće „know how“ znanje. Pripadajuće kemikalije, redovan servis strojeva, u kvaliteti vas može izdići iznad sve zahtjevnije konkurencije i krajnjeg korisnika usluga.

Uspješno smo opremili na desetke malih obrta kao i sami ugostiteljskih objekata koji su svjesni važnosti čistoće i higijene u ugostiteljskom poslu.

Vi imate volju – mi imamo znanje i strojeve!

Sajam se pokazao kao izvrsna manifestacija koja nam je omogućila  predstavljanje  inovacija, novih proizvoda te prezentacijom postojećih.

Sudjelovanjem na ovom četverodnevnom događanju, Lemia d.o.o. je potvrdila je svoju poziciju u poslovanju, sreli smo već postojeće kupce, razmijenili iskustva.

Cilj nam je i dalje pratiti sve inovacije u industriji čišćenja, pratiti ekološke zahtjeve suvremenog društva te na prvom mjestu imati kvalitetu koji krajnji korisnik traži.

Vidimo se na nekom slijedećem eventu.

Vaša LEMIA

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.