LEMIA

Bieffe Farinelli uređaji – kvaliteta i učinkovitost

Jeste li se već uvjerili u kvalitetu i učinkovitost Bieffe Farinelli uređaja?

Lemia je već dugi niz godina generalni zastupnik talijanskog brand-a Bieffe Farinelli. Tvrtku Bieffe osnovao je 1988. godine vlasnik, gospodin Luciano Farinelli. Tijekom godina tvrtka se specijalizirala za proizvodnju generatora pare za glačanje i čišćenje. Bieffe generatori pare koriste se u restoranima, hotelima, trgovačkim centrima, liječničkim ordinacijama, domovima za starije, hostelima itd.

Bieffe također proizvodi specifične proizvode i uređaje za čišćenje i održavanje toplica, hostela, restorana, stomatoloških ordinacija, autopraonica, profesionalnih kuhinja…

GLAVNE KARAKTERISTIKE UREĐAJA I STROJEVA

100% komponenti Bieffe strojeva proizvodi se u Italiji (dugi niz godina tvrtka surađuje s najboljim talijanskim dobavljačima) te su EU porijekla. Najvažnije komponente Bieffe strojeva i uređaja, bakreni kotlovi i grijači elementi, proizvode se interno u tvrtki pod strogom kontrolom. Također, komponente korištene u proizvodnji proizvoda Bieffe mogu se 98% reciklirati i sve su isključivo talijanske proizvodnje.

BAKRENI KOTAO – kotao izrađen od bakra, materijala otpornog na eksploziju (ne može eksplodirati i u slučaju puknuća nije podložan gubitku komponenti)

VANJSKI GRIJAČI – grijači su pozicionirani izvan kotlića i nisu u kontaktu s vodom. Ne može ih nagrizati kamenac.

TEFLONSKI SPOJEVI – elektromehaničke komponente se montiraju bez ljepila. Za montažu se koristi teflonski omot. Sve komponente stroja mogu se lako rastaviti i zamijeniti.

Jedna od najvažnijih karakteristika Bieffe proizvoda je sigurnost i dugotrajnost. Neke od Bieffe strojeva naši kupci koriste više od 20 godina.

Montaža svih strojeva obavlja se unutar tvrtke Bieffe koja se nalazi u Pesaru, Italija. Svi proizvodi se nakon sklapanja provjeravaju radi ispravnog rada. Iz Italije se gotovi proizvodi isporučuju u više od 30 zemalja svijeta.

PREDSTAVLJAMO MODEL FOREVER BF084

 • najprodavaniji uređaj brand-a Bieffe Farinelli
 • stol za glačanje s ručnim glačalom, grijanom radnom površinom, aspiracijom te kotlićem zapremine 3,5 l za proizvodnju pare osigurava brze i vrhunske rezultate glačanja
 • idealan uređaj za praonice rublja, apartmane, restorane, manje hotele, hostele, tvrtke za čišćenje, domove za starije, kućanstva i ostale djelatnosti koji se bave pranjem i peglanjem rublja
 • sklopiva daska
BIEFFE FOREVER BF084

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 • Grijana radna ploha: 700 W
 • Kapacitet kotlića: 3,5 lit
 • Snaga kotlića: 1300 W
 • Ručno glačalo: 850 W
 • Napon: 230V/50Hz
 • Dimenzija radne plohe: 112×42 cm
 • Težina: 35 kg

Obratite nam se s povjerenjem!
Za više informacija o svim proizvodima tvrtke Lemia d.o.o. kontaktirajte nas putem e-maila lemia@lemia.hr, na telefon +385 1 6530711, +385 1 6530719 ili posjetite našu web stranicu www.lemia.hr

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.