LEMIA

LEMIA predstavlja: Pony Eagle 2.0

Kvaliteta. Brzina. Elegancija.

U studenome 2021. godine, prodajni tim tvrtke Lemia, posjetio je tvornicu PONY SRL, našeg dugogodišnjeg talijanskog partnera. Upoznali smo se s novitetima stručnjaka koji je više od 60 godina broj 1 u proizvodnji profesionalne opreme za završnu obradu i glačanje tekstila.

Obišli smo tehnički odjel gdje su inženjeri uvijek predani u potrazi za inovativnim rješenjima. Stalni tehnološki razvoj opreme i istraživanje njihova su glavna zadaća. Realizaciju strojeva obrađuju i sastavljaju interni odjeli za proizvodnju, bojanje i montažu metala, sve do završne faze testiranja u odjelu za kontrolu kvalitete.

Pony Eagle 2.0 je upravo produkt jednog ovakvog savršenog slijeda: od ideje do realizacije i isporuke!

Ovaj stroj je nastao oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo tvrtke Pony i interakciju s kupcima kako bi se ispunio krajnji cilj smanjenja potrošnje energije i veličine stroja.

To čini najsuvremeniju završnu obradu košulja pristupačnom za svaku profesionalnu praonicu rublja.

KARAKTERISTIKE:

PONY EAGLE 2.0. opremljen je s najnovijim, najpouzdanijim i tehnološki naprednim elektropneumatskim sustavom, koji maksimalno eliminira potrebu za ručnom doradom.

EAGLE 2.0 ima ergonomske značajke koje omogućuju operaterima rad bez umaranja (npr. podešavanje visine, lako postavljanje košulje u položaj sušenja/glačanja…).

Ovaj uređaj održava konstantnu temperaturu zraka od 150° i prenosi zrak kroz poseban kanal u ventilator kako bi ubrzao sušenje košulje, smanjujući potrošnju energije za 20 do 30%, uz kraće vrijeme sušenja i veću produktivnost.

Dodatne inovacije uključuju prednju vertikalnu kliznu “letvu” i potpuno novi podesivi sustav stezaljki za manžete, s rotirajućim zaobljenim stezaljkama. PLC TOUCH SCREEN upravlja funkcijama i ciklusima završne obrade, podesiv je i integriran u glavni okvir.

EAGLE 2.0 dostupan je u verziji na paru i na električnu energiju.

Verzija “TOTAL ELECTRIC”, omogućuje ugradnju visoko produktivnog i profesionalnog sustava za glačanje košulja bilo gdje bez potrebe za parom ili vodom. Verzija “TOTAL ELECTRIC” također nudi mogućnost odabira “ECO” ili “PRO” rada prema različitim dostupnim električnim snagama i obujmu proizvodnje.

TEHNIČKI PODACI

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.