LEMIA

LEMIA predstavlja: Proizvodi za kućanstvo i profesionalnu upotrebu

Otkrijte HygienFresh tajnu za čist i mirisan kućanski prostor ili poslovni objekt u rekordnom roku!

Nakon mnogobrojnih upita, odlučili smo osim dosadašnjih mirisnih osvježivača za prostor, uvesti liniju talijanskog brand-a Tintolav za čišćenje kućanstva i ujedno za profesionalnu upotrebu. Sredstva za čišćenje podova i tvrdih površina, posebno njeguju površine i učinkovito čiste površine vašeg domaćinstva i poslovnog prostora ili objekta.

Svi volimo blistave i mirisne podove i zato vam s radošću predstavljamo naše nove profesionalne HygienFresh deterdžente specijalizirane za čišćenje svih vrsta podova i perivih površina. Također, kvaliteta upotrijebljenog proizvoda ima važan utjecaj na vrijeme i rezultat posla: upotreba pravog deterdženta omogućuje vam optimizaciju vremena, uštedu novaca i ono najvažnije – dubinsko čišćenje perivih tvrdih površina.

Zahvaljujući gel formuli s visokom koncentracijom aktivnih tvari, ova sredstva pružaju savršen učinak odmašćivanja i čišćenja te dugotrajan osvježavajući miris.

Kolekcija HygienFresh deterdženata za podove i perive površine sastoji se od mirisnih, super koncentriranih deterdženata za higijenu: gel formula s visokom koncentracijom aktivne tvari ima super odmašćujuće djelovanje i uklanjanje tvrdokornih zaprljanja. Neutralni pH čini ih prikladnima za sve vrste podova te se ne trebaju ih ispirati.

Profesionalni učinak i visoka kvaliteta HygienFresh formula glavna su karakteristika ovih proizvoda:

  • sredstva su obogaćena posebnim mikrokapsulama za potpuno dugotrajan miris
  • nova superkoncentrirana formula u gelu eliminira otpad

HYGIENFRESH DETERDŽENTI ZA ČIŠĆENJE PODOVA

Način upotrebe: 2 – 3 čepa proizvoda staviti u 5 litara mlake vode. Pogodno za svakodnevno čišćenje podova.

Dostupna pakiranja: 1 l ili 5 kg kanister

Predstavljamo još jedan novi proizvod!

Deterdžent za pranje posuđa je neizbježan trošak, a perlice posuđa imaju posebne zahtjeve. Također, punjenje i pražnjenje perilice posuđa zahtijeva naše vrijeme, ali ako se pravilno koristi štedi puno vremena i novaca. 100% čisto posuđe i briga o uređaju za pranje suđa je svakako bitan segment svakog kućanstva i profesionalnih ugostiteljskih objekata koji koriste profesionalne perilice posuđa ili čaša.

HygienFresh je stvorio deterdžent koji može zadovoljiti sve te potrebe, kako u pogledu formule odmašćivanja prljavština, tako i u svakodnevnom održavanju posuđa u kućanstvu ili za profesionalnu uporabu.

Gel za strojno pranje suđa Lavastoviglie je visoko koncentrirani multienzimatski gel za strojno pranje posuđa s mirisom brazilske limete:

Multienzimatski – dodatno djeluje i odmašćuje sva zaprljanja na posuđu
Formula za njegu perilice posuđa – pogodan za svakodnevnu upotrebu i održavanje
Vraća sjaj – već nakon prvog pranja posuđe i čaše izgledaju sjajnije
Osvježava – zahvaljujući svježem mirisu brazilske limete posuđe je bez neugodnih mirisa


4 U 1- TEKUĆI DETERDŽENT ZA PERILICU POSUĐA, VRAĆA SJAJ, NJEGUJE PERILICU, OSVJEŽAVA

Obratite nam se s povjerenjem!

Za više informacija o svim proizvodima tvrtke Lemia d.o.o., kontaktirajte nas putem e-mail-a lemia@lemia

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.