LEMIA

Međunarodni susret izvoznih distributera u BÜFA Reinigungssysteme

Četiri godine nakon posljednjeg međunarodnog sastanka izvoznih dilera u Barceloni, BÜFA Reinigungssysteme organizirao je sastanak na proširenom mjestu tvrtke, u Oldenburgu od 12.-15. rujna 2019.
Pozivu su se odazvali mnogobrojni europski dobavljači, ali i prodajni partneri iz Japana, Australije, Meksika, Indonezije. Ukupno je bilo zastupljeno 60 prodajnih partnera iz preko 40 zemalja. Hrvatski tim predstavljale su direktorica tvrtke Lemia d.o.o., Svjetlana Leljak Jurinović i naša tehnologica i voditeljica pogona, Martina Pap.

Prvi dan su dobavljači upoznali vrhunski laboratorij za razvoj, potpuno automatizirano visoko skladište i novi tehnički centar, gdje BÜFA provodi seminare o kupcima o održivoj njezi tekstila. 

Jedna od tema susreta bila je upotreba novog otapala “SENSENE”, modificiranom alkoholu za čišćenje tekstila, mogućnostima dezinfekcije u čišćenju tekstila i različitim načinima internetskog marketinga. Predavanja su zaokružena praktičnim demonstracijama u tehničkom centru i izmjeni iskustva.

Drugi dan manifestacije bio je posvećen konceptu BÜFA CARE 4.0 – mokro čišćenje u teoriji i praksi. BÜFA je bila jedna od prvih tvrtki koja je razvila i registrirala postupak pranja s ECO certifikatom. Korištenjem tih certificiranih ECO proizvoda, koriste se samo sastojci iz obnovljivih sirovina. Ovi proizvodi su 100% biorazgradivi, čuvaju resurse jer se izrađuju iz obnovljivih izvora i gotovo su neutralni u pogledu otpadnih voda.

Ovakva multinacionalna druženja su se pokazala kao izvrsna prilika koja omogućuje razmjenu iskustva na svim razinama poslovanja, omogućuje motivirane rasprave i daje uvid u inovacije u industriji čišćenja. Ovaj susret je još jedna potvrda da tekstilna industrija predstavlja konstantan izazov u procesu pranja i korištenju profesionalnih sredstava.

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.