LEMIA

CARFON UREĐAJ ZA SUŠENJE UNUTRAŠNJOSTI AUTOMOBILA

Profesionalni stroj za sušenje tapeciranih dijelova (sjedala i gazište) u automobilu. Tapecirani dijelovi interijera automobila pokriju se posebnim presvlakama i istovremeno sa snažnim mlazom toplog zraka se suše u samo 20-30 minuta. Presvlake za sušenje su univerzalne i mogu se koristiti na svim vrstama sjedala, tapeciranim podnim oblogama, sofama, foteljama, trosjedima, madracima i slično.

863,09 

Nema na zalihi

Opis

Karakterizira ga brz, snažan, tih i kvalitetan motor, koji uz pomoć dva fleksibilna crijeva za emisiju toplog zraka, omogućuje sušenje tapeciranih dijelova (sjedala i gazište) u automobilu, u manje od 1 sat.
Ovaj sustav sušenja omogućuje autopraonama isporuku obrađenog automobila klijentu nakon vrlo kratkog vremena.
Tapecirani dijelovi interijera automobila pokriju se posebnim presvlakama i istovremeno sa snažnim mlazom toplog zraka se suše u samo 20-30 minuta.

Prednosti sušenja unutrašnjosti automobila s Carfon-om:
Zahvaljujući mogućnosti prilagodbe temperature zraka, ovim strojem možete osušiti sve vrste tkanina, sintetičke i prirodne. Pomoću hladnog zračnog mlaz osigurati ćete sušenje najzahtjevnijih vrsta interijera presvučenih u kožu ili vunu. Zahvaljujući sustavu sušenja integriranom u Carfonu, proces sušenja neće uzrokovati neugodni miris, plijesni unutar odjeljaka, prozori se neće zamagliti i neće se formirati kondenzacija. Presvlake za sušenje su univerzalne i mogu se koristiti na svim vrstama sjedala, tapeciranim podnim oblogama, sofama, foteljama, trosjedima, madracima i slično.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Napon: 220 V
Snaga motora: 350 Watt
Snaga grijača: 2800 Watt (1400 + 1400)
Dimenzija: 40x40xh77 cm
Težina (sa priborom): 15 kg

Jamstvo: 12 mjeseci

Servis i dijelovi: Lemia d.o.o.

Dodatne informacije

Težina 15 kg
Dimenzije 40 × 40 × 77 cm
Brand

BIEFFE FARINELLI

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.