LEMIA

Topive vreće za pranje

Situacija za koju se nitko od nas nije mogao u potpunosti pripremiti, osobito u segmentu prodaje kao glavne djelatnosti, primorala nas je maksimalnoj prilagodbi tržišta i zahtjevima klijenata. Iz tog razloga smo u ponudu uveli TOPIVE VREĆE u vodi za infektivno rublje. Prema povratnim informacijama klijenata, vreće su se pokazale pogodnim za tunelsko pranje, pranje u profesionalnim i industrijskim perilicama.

HYDROLENE® HT film je polivinil materijal na bazi alkohola sa svojstvom brze topljivosti u vodi. Materijal posjeduje dobru otpornost na slabo kisela ili bazična sredstva, prikladnim za primjenu pri odlaganju odjeće koja je namijenjena za kućno ili industrijsko pranje.

DOSTUPNE DIMENZIJE: 30×40cm – 50×70cm – 66×84cm – 60×90cm

Boja: PROZIRNA

Zatvaranje: UZ POMOĆ TOPIVE VRPCE

Početak topljenja: 35 °C

Potpuna topivost: 60 °C

Upute za skladištenje proizvoda

Hydrolenski proizvodi moraju se čuvati na suhom i prozračnom mjestu u uvjetima temperature između 10 °C i 30 °C te uz relativnu vlažnost između 30 % i 50 %. Bilo kakva promjena temperature i vlažnosti treba se svesti na najmanju mjeru kako bi se spriječilo skupljanje/ deformacija proizvoda; proizvodi ne smiju doći u kontakt s vodom ili mokrim predmetima, niti s otapalima ili reagensima. Pakiranje isporučenog proizvoda mora biti netaknuto do trenutka upotrebe, a proizvodi se mora upotrijebiti u roku od 6 mjeseci od datuma isporuke.

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.