LEMIA

SANIBLASTER je uređaj za dezinfekciju prostora i površina koji zahvaljujući sustavu puhanja i raspršivanja vodikovog peroksida, učinkovito dezinficira okoliš u kojem boravimo (kućanstvo, trgovine, uredi, apartmani, stubišta, skladišta, industrijsko okruženje i slično). Vodikov peroksid poznat je kao sredstvo koje ima dezinfekcijske karakteristike. SANIBLASTER raspršuje vodikov peroksid u prostoru te provodi dekontaminaciju prostora i svih površina u njemu.

Uz pomoć SANIBLASTERA, dezinfekcija prostora se provodi aparatom koji tijekom aktivne faze dezinfekcije ispušta vodikov peroksid razrijeđen vodom do 0,5 vol % u obliku maglice koja dezinficira svu opremu, radne površine  i prostor.

Sadašnjost i budućnost naše svakodnevice temelji se na temeljitom čišćenju i dezinfekciji prostorija u kojima boravimo za vrijeme radnog vremena ili tijekom boravka kod kuće, obzirom da je okolina potencijalno stanište patogena, virusa, bakterija i sl.

PRIMJENA SANIBLASTERA

SANIBLASTER ne oštećuje tkanine, metal, plastiku, keramiku, prirodno kamenje, drvo i elektroničku opremu. Nakon dezinfekcije uređajem, prostor je siguran za boravak.

SANIBLASTER se lako može pomicati čak i u manjim prostorima, a zahvaljujući svojoj rastezljivoj ručki može dosegnuti do 8 m.

Ovaj sustav za raspršivanje omogućuje uštedu značajne količine proizvoda, čuvajući okoliš, a da pritom ostaje učinkovit.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE SANIBLASTERA

DIJELOVI SANIBLASTERA

  1. PRIKLJUČAK ZA CRIJEVO
  2. ZRAČNI DIO
  3. KOTAČ S UGRAĐENOM KOČNICOM
  4. GUMENI KOTAČI
  5. SPREMNIK
  6. RASPRŠIVAČ
  7. RUČKA ZA UPRAVLJANJE UREĐAJEM
  8. ŠIPKA ZA DRŽANJE CRIJEVA

Za više informacija o proizvodima tvrtke Lemia d.o.o., kontaktirajte nas na lemia@lemia.hr, telefon +385 1 6350711, +385 1 6350719  ili posjetite našu web stranicu i web katalog na www.lemia.hr

ČUVAJTE SEBE I ČUVAJTE DRUGE!

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.