LEMIA

LEMIA savjetuje :) Čišćenje zavjesa

ČIŠĆENJE ZAVJESA: savjeti i trikovi za pravilno čišćenje i održavanje

S dolaskom toplijih dana, kreće proljetno čišćenje prostora u kojem boravimo bilo da se radi o kućanstvu ili poslovnom prostoru. Jedan od najosjetljivijih tekstilnih elemenata s kojim započinje proljetno čišćenje su zavjese i dekori.

Osim estetskog učinka, zavjese i dekori imaju funkciju zatamnjivanja prostora. Odvajaju sobu od vanjskog svijeta, štite je od ulaska prašine, insekata i drugih nečistoća. Upravo zbog svoje specifične namjene, zavjese su uporabni tekstilni predmet koji dugotrajnim izlaganjem različitim utjecajima (sunčevoj svjetlosti, toplini, prašini, duhanskom dimu i česticama čađe) mogu promijeniti i umanjiti njihova svojstva. Potrebno ih je redovito čistiti, najmanje jednom godišnje.

Vrlo je bitno biti upućen u tehnologiju pranja i čišćenja zavjesa, koristiti kvalitetna i specijalizirana sredstva te je potrebno voditi se uputama na ušivnoj privjesnici proizvoda.

Svakako treba obratiti pažnju na proces:

  • zaprimanje zavjesa
  • označavanje zavjesa
  • pred obrada zavjesa
  • provedba postupka njege zavjesa
  • sušenje zavjesa
  • glačanje zavjesa
  • kontrola kvalitete postupka njege zavjese
  • pakiranje zavjesa

Za svaki od navedenih procesa, Lemia ima učinkovita i najsuvremenija sredstva te pomoćni materijal i proizvode upravo namijenjene usluzi čišćenja zavjesa.

Budite pravi profesionalci i odradite uslugu uz vrhunske rezultate!

U nastavku predstavljamo dio proizvoda koji će vam omogućiti visoko kvalitetnu uslugu pranja, čišćenja zavjesa i dekora te isporuku istih.

Obratite nam se s povjerenjem!

Za više informacija o svim proizvodima tvrtke Lemia d.o.o., kontaktirajte nas putem e-maila lemia@lemia.hr, na telefon +385 1 6530711, +385 1 6530719  ili posjetite našu web stranicu www.lemia.hr

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.