LEMIA

ekološke kemijske čistionice

LEMIA je obiteljska firma osnovana 1990. godine, proizašla iz obrta kemijskog čišćenja koji datira još iz 1979. godine. Danas tvrtku čini 60 djelatnika vezanih za sektor kemijskog čišćenja i pranja rublja, unutar 2 moderne ekološke kemijske čistionice i 10 sabirnih mjesta raspoređenih po cijelom gradu Zagrebu.

Uz usluge kemijskog čišćenja i pranja rublja, nudimo i usluge glačanja, krojačkih popravaka i bojenja tekstilija. Orijentirali smo se i na strojno glačanje košulja, koje se svojom brzinom usluge i prihvatljivom cijenom prilagodilo brzom životu poslovnih ljudi. Kao posebnu cjelinu izdvajamo uslugu mokrog čišćenja ili tzv. wet cleaning, kao specijalno čišćenje u vodi namijenjeno izuzetno delikatnim materijalima. Vršimo i specijalne obrade materijala, vezane za tekstilnu industriju.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u ovom području, Lemia d.o.o. se u potpunosti specijalizirala za djelatnost kemijskog čišćenja, mokrog čišćenja i pranja rublja, te kao takva postala jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je u mogućnosti ponuditi cjelokupni paket: uslugu, strojeve za kemijsko čišćenje, mokro čišćenje, pranje i glačanje, kemijska sredstva koja i sami koristimo, te cjelokupni potrošni materijal i sitni inventar.

VAŠA EKO KEMIJSKA ČISTIONICA

Vjerujemo u zeleniju budućnost te kako bi ona trebala započeti od svih nas. Stoga, naša je misija zdravo poslovanje uz odabir proizvoda sa što manje štetnih utjecaja na okoliš i zdravlje ljudi. Korištenje vrhunske tehnologije i stalno unapređenje kvalitete poslovanja odaje stručnost i prepoznatljiv standard kvalitete usluge.

Svaki segment je usklađen s postojećim zakonskim propisima. Jedna smo od prvih tvrtki koja efikasno vodi gospodarenje otpadom te je naša misija zdravo poslovanje! Duga tradicija kemijskog čišćenja izgradila je kvalitetan odnos sa korisnicima naših usluga, koji se temelji na povjerenju i međusobnom poštovanju.

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.