Idemo u korak s vremenom! Novi STROJEVI, bolja KVALITETA i USLUGA!

Vrhunska kvaliteta usluge, inovativnost, suvremena tehnologija i edukacija djelatnika izdvajaju nas od konkurencije. Našu strast prema poslu prepoznaje više od 95 000 korisnika. Kapacitet od nekoliko tisuća zaprimljenih artikala dnevno,  postao je izazov i savršeni razlog za povećanje i nadopunu postojećeg strojnog parka .

U lipnju 2019. godine, pristigla su nam dva nova stroja za kemijsko čišćenje talijanske tvrtke Renzacci. Renzacci je vodeći proizvođač strojeva u industriji pranja i kemijskog čišćenja, koji veliku količinu resursa ulaže u istraživanje i kontinuirani razvoj novih strojeva i tehnologija. Njihovi strojevi jamče kvalitetu, sigurnost i pouzdanost.

Jedan model stroja za kemijsko čišćenje je na perkloretilen, a drugi stroj za kemijsko čišćenje u novom postrojenju je na alternativno otapalo KWL (ugljikovodici). Stroj za kemijsko čišćenje s ugljiovodikovim otapalima predstavlja budućnost, te postaje ravnopravni suparnik strojevima na perkloretilen. Tehnologija mokrog čišćenja (wet cleaning), te kemijsko čišćenje perkloretilenom i ugljikovodicima sada predstavljaju našu snagu jer možemo očistiti gotovo sve sa odabirom najbolje tehnologije.

„Čistimo sve, čistimo najbolje!“

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.