Koža kao izazov

Iza nas je još jedan iznimno zanimljiv trening s vrhunskim stručnjakom talijanske tvrtke Biar, g. Morenom Torra, profesionalcem, gurmanom i ljubiteljem adrenalina i motora.

Tvrtka Biar je osnovana 1975. s ciljem pružanja proizvoda i usluga za čišćenje kože, krzna i tekstila u industriji pranja. S više od 38 godina poslovanja, Biar sa sjedištem u Senago-Milano se razvio i tehnički i komercijalno. Danas je Biar vrhunska tvrtka čija je korporativna filozofija usmjerena na pouzdanost i tehnološke inovacije. In-House laboratoriji omogućuju kompaniji obavljanje kemijskih istraživanja i analizu sirovina usmjerenih prema novom razvoju proizvoda, s posebnim naglaskom na zaštitu okoliša i visoke standarde kvalitete.

Obzirom da se Lemia profilira kao vrhunski profesionalac u segmentu održavanja, čišćenja i bojanja kožnih modnih predmeta, svojem timu zaduženom za tu vrstu usluge, omogućila je edukaciju pod mentorstvom dugogodišnjeg suradnika tvrtke Biar, g. Morena Torra. Kožni artikli su u pravilu skupi i delikatni artikli. Iz tog razloga im pristupamo s velikom pozornošću. Svaki takav proizvod zahtijeva individualan pristup i sofisticiran način obrade i u tom smislu nam je pomogao g. Morenom koji je odličan teoretičar, a koji je u praktičnom dijelu edukacije odgovorio na sve izazove s kojima se susrećemo prilikom obrade kožnih predmeta. Edukacijom su naši djelatnici nadogradili postojeće znanje, usavršili vještine i upoznali se sa novim tehnologijama i proizvodima za čišćenje i bojenje kože. Profesionalno održavanje, bojanje ili dobojavanje kožnih modnih predmeta ( torba, jakna, rukavice, hlače, suknja, prsluk, motorno odijelo…) ključno je za njihovu duljinu trajanja.

Povjerite nam brigu o vašim najzahtjevnijim predmetima. Posjedujemo suvremenu tehnologiju koja njeguje i hrani kožne materijale, te educirano osoblje koje će prepoznati kako, na koji način i kojom tehnikom pristupiti određenom kožnom predmetu.

“Čistimo sve, čistimo najbolje!”

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.