Kako s mrljama od vina?

Mrlje od vina su najčešća zaprljanja na finim košuljama, haljinama pa i stolnjacima, ujedno su i vrlo zahtjevne za uklanjanje. Ali ima nade !

Prvi korak kad prospete vino je zaustavljanje širenja po tkanini. Brzo po papirnati ručnik, koji može upiti razliveno vino. Spriječiti ćete štetu koju može nanijeti i tepihu. Važna činjenica kod uklanjanja mrlja od vina je ta što danas sadrže mnogo umjetnih bojila koja otežavaju uobičajenu proceduru uklanjanja. Tko bi se toga sjetio, zar ne?  Djelujte brzo na mrlje.

Za otklanjanje specifičnih mrlja od vina morate imati specijalizirano sredstvo koje djeluje ciljano na tu vrstu zaprljanja, nikako upotrebljavati univerzalna sredstava, koja mogu samo fiksirati mrlju.

Lemia kemijske čistionice imaju poseban tretman za ovu vrstu mrlja, pri čemu su važni duljina tretmana, specijalizirane kemikalije i na kraju strojevi koji odrade završni dio čišćenja.

Poklonite nam povjerenje za čišćenje vaših  omiljenih predmeta.

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.