LEMIA novosti – sudjelovali smo na međunarodnoj konferencija o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“

PONOSNI SPONZOR KONFERENCIJE

Lemia je sudjelovala na 4. međunarodnoj konferenciji o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“. Konferencija je okupila više od 300 sudionika iz Republike Hrvatske i inozemstva iz različitih sektora poslovanja. U formalnim i neformalnim dijelovima konferencije, u ugodnoj atmosferi Hotela Sheraton Zagreb, razmjenjivala su se znanja, iskustva i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Cilj konferencije bila je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.

Za našu tvrtku ovo je bila prilika za usmjeravanje i motivaciju u daljnjem poslovanju, prilika za naučiti kako još bolje izgraditi reputaciju i povećati lojalnost kod klijenata, kako upravljati troškovima, kako biti održiv i naravno prilika za ostvariti nove poslovne kontakte.

Veselimo se Konferenciji 360 i u 2025. godini!

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.