Profesionalno održavanje skijaške odjeće

Zimski sportovi, spuštanje sanjkama niz padinu pa čak i grudanje su izvrsna zimska zabava na snijegu, no kako biste nesmetano uživali u toj zabavi potrebna je topla, lagana i vodootporna odjeća koja će vas istovremeno grijati i održavati suhim. Kako biste i sljedeću snježnu sezonu dočekali spremni, vrlo je bitno pravilno održavati zimsku odjeću.

Najbolja skijaška oprema je ona koja pruža izvrsnu vodootpornu zaštitu, a istovremeno je prozračna i propušta znoj. Vodoodbojna zaštita dobiva se postupkom impregnacije na način da se na tkaninu nanesu posebno sredstvo koja će osigurati da tkanina ne propušta vodu.

Obzirom da je skijaška odjeća skupa i trebala bi dugo trajati, preporučujemo profesionalno održavanje iste nakon svake sezone skijanja. Tako će Vaša skijaška odjeća biti profesionalno očišćena odgovarajućim postupkom i dobit će vodootpornu zaštitu. Na taj način spremit ćete čistu i zaštićenu skijašku odjeću koja će biti spremna za sljedeću skijašku sezonu.

U slučaju da se ipak odlučite oprati skojašku odjeću kod kuće, učinite to na programu na hladno (za osjetljivu odjeću) i blagim deterdženotm, pazeći da ne prenatrpate bubanj perilice. Vodootpornu zaštitu u tom slučaju možete nanijeti sprejom, ali takva zaštita je mnogo slabija i kraćeg vijeka.

Više informacija o usluzi impregnacije i proizvodima za impregnaciju možete dobiti na telefon 01/65 31 004 od 08 do 16 sati ili posjetite naš dućan u Lučkom-Puškarićeva 104c.

PITANJA I PORUKE

Popunjavanjem ovog obrasca pošaljite nam svoje pitanje ili poruku. Prije slanja pitanja ili poruke predlažemo pogledajte Česta pitanja.